Personal| Diary of Joy #2 APRIL

30 april 2015

Het is weer tijd voor een photo diary. Ik heb besloten om deze maandelijks online te zetten. Wekelijks heb ik niet genoeg leuke foto's, aangezien ik doordeweeks bijna altijd op school ben. Ik was in april jarig, behaalde mijn P en had een feestje. Kijk je mee?

♥ 14 april was ik jarig en lekker vrij van school. Heerlijke dag was het, het zonnetje scheen en de dag begon al vroeg. Ik ging met mijn zusje en haar vriend gezellig ontbijten bij La Place. Daarna gingen we lekker de stad in... We spotten wat leuke dingetjes, maakten foto's en aten Swirls ijs. 
♥ Later op de dag kwam mijn neefje lekker spelen bij mij. Hij is the cutest ever...

♥ In de avond ging ik met de meiden lekker cocktails drinken bij Demain in Nijmegen. Ik nam mijn nieuwe Pauls Boutique tas mee. Het was superleuk met de SBRM meiden en als afsluiting een leuke INSTAX foto. 

♥ Op mijn verjaardag ontving ik deze mooie tas van Pauls Boutique (artikel). Hij is zo pretty! 
Van mijn vriend kreeg ik white adidas superstar en hier ben ik zo blij mee. Ze lopen heerlijk en zijn super summer proof. 

♥ 18 April was mijn neefje jarig en we hebben lekker in het zonnetje gezeten. Hij heeft de hele dag lekker op een luchtkussen gespeeld en ik speelde ook even met mijn baby nichtje. Zijn ze niet schattig? Lekkere cupcake, yum

♥ Boehoe, ik liet mijn telefoon vallen en het scherm was volledig gebarsten.  HELAAS. 
♥ Terug in de tijd. Zeg eerlijk, heb jij deze schoenen vroeger ook gehad? SPICE GIRLS SHOES!
♥ YES, URBAN DECAY KOMT NAAR NEDERLAND!!

♥ Voor het eerst een blogsale gepost. Ik zette deze items te koop (blogsale) en binnen een half uur was alles eigenlijk al gereserveerd/verkocht. Voor herhaling vatbaar, dus!

♥ Bij PRIMARK is het pineapple party, love it.

♥ CHRIS BROWN komt naar NEDERLAND. OK, iets te excited, maar ik vind zijn muziek zoo leuk.

♥ Om onze verjaardagen nog samen te vieren ben ik bij een vriendin en haar lieve dochter pannenkoeken wezen eten. Ik heb lekkere American Pancakes voor ons gemaakt. We hadden cadeautjes voor elkaar gekocht en ik kreeg een beautyqueen mop van BLOND Amsterdam. Helemaal, BETHANY, echt een mok voor mij. LOVE IT!

♥ Voor de blog kreeg ik wat leuke pakketjes, van Kruidvat en Treaclemoon (review). Zelf heb ik deze maskers gekocht bij Tuinen en ze zijn fantastisch. Achteraf voelt de huid verfrissend en gereinigd aan. 

♥ Als afsluiter van de maand wat lekkernijen. Ik ben dol op Cracker Jack popcorn en deze heb ik na ruim een jaar weer kunnen eten. Hij is te koop bij toko's. 

♥ Ik maakte heerlijke garnalen met groente.

♥ EN, ik drink nu iedere ochtend een lekkere smoothie. Believe me, het vult echt. 

Dit was mijn maand, wat een leuke maand was April, zeg. Vrijdag gaat de maand Mei in en dan heb ik lekker vakantie en een leuke festival op de planning. 

Genoeg vrije dagen, dus kom je dan weer kijken naar mijn nieuwe diary?

Q: hoe was jouw maand?7 opmerkingen

 1. Leuke diary! Ik vind je Adidas schoenen en je tas echt geweldig, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Ook een goede maand voor jou haha. Hele mooie tas heb je gekregen ook, WAUW! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's allemaal! Wat ziet je nichtje er ontzettend schattig uit zeg! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke fotos mop, ah je nichtje is te cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh wat zonde dat het scherm van je telefoon echt volledig gebarsten is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettende leuke maand heb jij gehad zeg! En ja hier ook eentje die erg blij is dat UD naar Nederland komt ;-) Die tas van Pauls Boutique is trouwens inderdaad echt heel prachtig zeg <3 Ik wil je voor nu een hele fijne maand mei wensen en hoop dat deze net zo leuk als april mag wezen (behalve dan van je telefoon en je scherm). X

  BeantwoordenVerwijderen