Beauty | essence cinderella blush | 01 So This is Love ♥ | REVIEW

2 mei 2015Het budgetmerk essence heeft een limited edition uitgebracht van Disney movie Cinderella♥ en vandaag review ik de blush voor jullie. Kijk je mee?

Assepoester, assepoester. Voor vele meiden een favoriete Disney film. Het meisje dat het thuis zo moeilijk had, kreeg een geheel ander leven door haar glazen muiltje! Cinderella is het bewijs dat een mooie schoen je leven kan veranderen. Told ya!

Oh wat ben je mooi! De verpakking van deze blush is prachtig. Het is een kleine rechthoekig verpakking met een print van het sprookje. Hoe langer je ernaar kijkt, des te meer de beleving van de Disney movie zichtbaar wordt, glitter and glam. Door de formaat van de bush is die ideaal om mee te nemen op reis. Hij past makkelijk in een klein toilettasje of make-up tas.

Algemene informatie:
Inhoud: 8 gram en 12 maanden houdbaar

Blush is wat mij betreft een must. Ik ga eigenlijk vrijwel nooit de deur uit zonder blush. Zodra ik make-up op doe, is blush daar ook onderdeel van. Een blush die bij je huid past, geeft een frisse blik. Het accentueert de junkbeenderen en geven het gezicht vaak een gezonde "kleur". Zelf ben ik vrij snel bleek en met blush verhelp ik dit "probleem".


De essence cinderella blush is een peachyroze kleur en heeft een subtiele gouden glinstering. Het is een poeder blush en hier gaat mijn voorkeur meestal wel naar uit. De blush is niet heel poederig en goed op te bouwen.

Het pigment is boven verwachting goed. Bij het swatchen vreesde ik dat het pigment tegen zou vallen. Maar vooral op de full face foto zie je duidelijk hoe perfect het pigment is.

Op het gezicht zie je eigenlijk geen glinstering terug in de blush. Fijn aan de blush vind ik het opbouwen. Je kan het zo dik aanzetten als je zelf wilt. Hij kan subtiel, maar ook over the top. 
I love it 

Ik ben heel tevreden over de essence cinderella blush. Het pigment is goed, het is een poeder blush, maar is niet heel poederig. Met een veeg van de kwast komt er niet overdreven veel product. Wel zou ik de kwast toch eerst aftikken, voor het aanbrengen, met name door het pigment. 

De essence cinderella blush is super budget. Hij kost 3, 39 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister! Ook online verkrijgbaar bij Kruidvat.  

LET op: het is een  Trend editie (persbericht) en ze gaan hard. Op = Op, snel erbij zijn... 

Q: wat vind jij van de essence cinderella blush? 15 opmerkingen

 1. Ik vind hem zo mooi, ik ga er echt voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blush! Nu ga ik weer twijfelen of ik t wil :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tint is het zeg. Hij ziet er prachtig uit op je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit het topproduct uit deze collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie blush zeg! Ik vind de verpakking ook erg schattig eruit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi product! Het is dat ik tijdelijk op een no-buy zit, anders was ik zeker op zoek gegaan naar deze blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw heel mooi!! Staat je mooi ook. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi!! Heb de lakjes van de collectie gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met wat voor een soort blushkwast breng jij deze blush aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi hi! Ik gebruik voor al mijn blushes dezelfde kwast, elf complexion kwast! Liefs

   Verwijderen