Fashion | OOTD | Basic Spring look met Sans Online

14 mei 2015


Outfit post black and grey.... 


Van de webshop Sans Online mocht ik een paar items uitzoeken voor de lente/zomer periode. Hier was ik heel enthousiast over en heb een leuke bestelling geplaatst. De webshop Sans Online staat bekend om haar diversiteit qua merken. Zo hebben ze bekende trendy merken zoals VILA, Only en Vero Moda. Maar bekende basic/casual merken, zoals EDC hebben ze ook in het assortiment zitten.

Ik ben voor de trendy merken gegaan en heb één maxi rok met split in twee kleuren uitgekozen van het merk Only en één tas van het merk Pièces. De maxi rok heb ik dus in twee kleuren genomen, zwart en koraal. Op de foto's hieronder afgebeeld laat ik zien hoe ik de maxi rok zou combineren met de zwarte tas. Een leuke lente look voor de liefhebbers van basic kleuren. 


 Tas: Pièces bij Sans Online
Maxi rok: Only bij Sans Online
Top: Primark
Slippers: Forever21
Ketting: The Musthaves 

 Q: wat vind jij van deze outfit?
19 opmerkingen

 1. Wat een leuke outfit, die maxi rok staat je goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tas vind ik echt gaaf en zeker ook iets voor mij. Ik heb altijd grote tassen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey meis, hij is nu afgeprijsd voor €20! Fijne grote tas. Ik kan er letterlijk alles in kwijt, makkelijk voor een avondje logeren of even snel boodschappen doen. Lekker ruim! Xxx

   Verwijderen
 3. Die tas is mooi! Lekker groot. En maxi rokken/jurken heerlijk, laat de zomer maar komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit Bethany, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die rok is superleuk! Mooie outfit zou t zelf ook dragen:) liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sandra Valkenburg15 mei 2015 om 21:08

  I love your style <3

  BeantwoordenVerwijderen