Fotoverslag & vlog | Kruidvat event Spa Secrets + Inhoud Goodiebag

31 mei 2015

Afgelopen donderdag 28 mei, was het Kruidvat event Spa Secrets. Ik verheugde mij hier al een tijdje op, want ik was heel nieuwsgierig naar de nieuwe producten. Kijk je mee?


Kruidvat is achter de schermen een jaar bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw productlijn, namelijk Spa Secrets. Spa Secrets is net zoals The Master Perfumer, ontwikkeld door Kruidvat, maar is een brand/merk met een eigen identiteit en exclusieve verpakking. Na de succes van The Master Perfumers (betaalbare geurtjes), brengt Kruidvat nu heerlijk douche en verzorgingsproducten uit geïnspireerd op drie verschillende landen-,Bali, Marokko en Japan.

Vanaf volgende week zullen drie verschillende lijnen verkrijgbaar zijn, die elk een unieke geur hebben. De gele lijn is geïnspireerd op geuren uit Bali, de rode lijn op geuren uit Marokko en tot slot is de groene lijn geïnspireerd op geuren uit Japan. De lijnen zijn onderscheidend, met name door de kleuren, geuren en ingrediënten.

Mijn ultieme favoriet is Bali, omdat de geur heerlijk rustgevend en ontspannend is.


De producten uit de Marokko lijn vind ik persoonlijk iets "zwaarder" en heel volwassen.


Japan is iets neutraler en vind ik persoonlijk geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Mijn eerste indruk van de producten zijn zeer positief. Ik heb alle geuren geroken en ze zijn werkelijk zalig. En dit allemaal voor een budget prijs!

Het event werd gehouden bij een Welness Spa in Amsterdam. Dit was zeker een toevoeging voor de beleving. Voor betere impressies van het event, verwijs ik je graag door naar de vlog.

Bekijk de vlog voor een ultieme beleving van het Kruidvat Spa Secrets pers event.


Er komt nog een review online van de producten. Het Kruidvat event was wederom super en volledig in het spa thema georganiseerd. We mochten ruiken, voelen en vooral veel "ontdekken" over de nieuwe lijnen. Ik ben heel blij dat ik er weer bij mocht zijn. Met dank aan Kruidvat en het pr-bureau.

Q: ben jij benieuwd naar de Spa Secrets lijnen?


11 opmerkingen

 1. Ziet er uit als een heel mooi event! Ik ben benieuwd naar de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er allemaal mooi en chique uit zeg, heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He wat leuk. Ik ben erg benieuwd naar deze producten, gelukkig mag ik ze dinsdag al ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi verslagje! Ik ben erg benieuwd naar de producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er goed en vrij luxe uit ♥ ben erg benieuwd naar de producten xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk dat je ons meeneemt naar dat evenement. Die Henna-tattoo is echt prachtig. En wat een jaloersmakende goodiebag ;-) Ik ben heel benieuwd naar die Rituals-isch lijn van Kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er allemaal heel erg gaaf uit! Ik ben benieuwd. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk he zulke evenementen. De henna tattoo is zo mooi, ik ben er helaas allergisch voor :(. Het staat jou in ieder geval heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen