Lifestyle | Review Caseapp Sticker/Skin Macbook Air 13

10 mei 2015Ruim vijf weken geleden bestelde ik een marble sticker/skin bij de webshop Caseapp voor mijn Macbook Air 13.  De skin zit nu ruim vier weken op mijn laptop en het is dus de hoogste tijd voor een review van dit trendy product.  Kijk je mee?De Marble stickers voor Iphone/Ipad en Macbook zijn razend populair. Je ziet ze dagelijks voorbij komen op grote social media kanalen, zoals Instagram. Ik was heel nieuwsgierig naar de stickers en besloot impulsief de Marble design van Caseapp te bestellen. Het is op de site van Caseapp ook mogelijk om je eigen (marble) design te uploaden, maar ik heb gekozen voor de veilige weg en ging voor de standaard marble design van Caseapp. Hier heb ik tot op heden geen spijt van gehad! Want sinds ik deze sticker op mijn MacBook Air heb, krijg ik hier massaal complimenten over.

Caseapp over de skins
Skins are printed on a thin, unique material and serves as a custom made, protective sticker. We use a four color printing process to ensure the highest quality print possible. Then we use a matte laminate that protects the skin from wear and tear for an extended time. (bron: caseapp.nl)
De voordelen van de sticker
1. In principe heeft nog niemand gezien dat ik een sticker op mijn Macbook heb zitten. Ze vragen altijd wat het nou precies is. Het lijkt namelijk niet op een sticker.

2. De sticker is van goede kwaliteit. Eenmaal op de Macbook zie je geen randen. Daarnaast zie je ook geen plakspul om je Macbook te beschadigen.

3. Het aanbrengen van de sticker gaat heel makkelijk. Binnen 2 minuten zit de sticker op de laptop. Ik heb de sticker aan één kant bij de randen geplakt, om vervolgens met een veeg het midden en de andere kant te "plakken". Ik zag geen bobbels, geen ongelijke randen en geen vieze plak spul. Ik was verbaasd over het resultaat. Vaak kunnen stickers zoals deze een absolute ramp zijn!

4. Inmiddels zit de sticker al ruim een maand op mijn Macbook Air en het zit nog goed op zijn plek. De sticker is niet beschadigd. Hij gaat niet los. Er zitten geen vlekken op. Hij verkleurt niet. In principe ziet die er net zo goed als nieuw uit. Hij is ook niet kras gevoelig.

5. De sticker voelt ook niet aan als een cheap ass sticker. Eerder als een soort van matte behang? haha, waarschijnlijk is dit geen goede omschrijving, maar dit zou ook een soort van behang materiaal kunnen zijn...

Conclusie
Ik heb $29 inclusief verzendkosten betaald, want ik heb de skin via caseapp.COM besteld. De betaling verliep via Paypal. Binnen acht dagen was de sticker binnen en voor een bestelling uit US is de leveringstijd prima. Ik vind de prijs- en kwaliteitverhouding super, want de sticker gaat zoals het ernaar uitziet lang mee. Mijn Macbook ziet er fashionable en trendy uit , plus ik bescherm de bovenkant van mijn laptop tegen krassen. Ik kan eigenlijk niets negatiefs over deze sticker zeggen, - en voor mij als mega criticus is dat heel bijzonder. De skin is echt een aanrader.

Q: ben jij al bekend met de Marble stickers van Caseapp?
6 opmerkingen

 1. Ik vind het een gave case sticker en als het zo goed blijft na een maand al is het zeker het geld waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!! Ik had ook 1 voor mijn Pro van Caseapp, heb voor mn Air nu een rose gouden cover ipv marble haha. Marble blijft wel echt super mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, wat een gave sticker.! ♥ xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Suuuupermooi! Ben benieuwd of ze het ook voor iPhones hebben...

  BeantwoordenVerwijderen