NEW-IN | UNBOXING MY JEWELLERY ARMBANDEN ♥ | FESTIVAL LOOK

6 mei 2015


Vandaag unbox ik een superleuk pakket met jullie dat ik van de webshop My Jewellery ontvangen heb. Kijk je mee?

De sieraden/accessoires webshop My Jewellery is al jaren één van mijn favoriete webwinkels. Ik ontdekte deze webshop enkele jaren geleden via I Love Fashionnews. Op de fashion site stond een interview met eigenaresse Sharon Hilgers en haar weg naar het succesvolle ondernemerschap. De interview vond ik zo inspirerend en sindsdien volg ik My Jewellery op alle social media kanalen.
My Jewellery staat bekend om de te leuke roze logo, vrolijke accessoires en de boho stijl. Als ik inlog op de site, wil ik spontaan een festival bezoeken.

Nu over op het pakketje! Ik ontving de armbanden in lichtroze inpakpapier verzegeld door een sticker met het bekende logo erop. Bijgevoegd een vrolijk pers boekje in zomerse sferen met de nodige informatie over het assortiment.
Het was voor mij nog niet bekend wat ik van de webshop zou ontvangen. I love surprises, dus bij het zien van het pakketje, werd ik razend enthousiast. In het roze papiertje zaten twee rosé gouden armbanden. Positief vond ik dat de armbanden nog extra in een plastic zakje zaten. Extra bescherming!
Ik opende de plastic zakjes en bewonderde gelijk deze twee beauties. Vooral het slaven armbandje met tekst erop vind ik prachtig. Beide armbanden zijn volledig in mijn stijl en perfect te combineren met mijn rosé gouden MK horloge.
Hier heb ik de armbanden om en hoe mooi zijn deze juweeltjes! De roze met steentjes is te snoepig en schattig met het lieve hartje in het midden.  Op het slaven armbandje staat de mooie quote: "love the life you live, live the life you love " ingegraveerd met een schattig ♥ hartje erbij. De slaven armband/bangle uit de My Jewellery collectie is van edelstaal materiaal (stainless steel).
Goede kwaliteit, dus!
Ik besloot om de armbanden te combineren met mijn horloge en andere armbanden. Ik vond deze combinatie helemaal "Bethany" stijl. 'Casual Chic'. Het is vrouwelijk, elegant en chic.
Zonder de horloge zijn de armbanden ook prima te combineren voor een leuke armcandy. Ben je van plan om een festival te bezoek dit jaar? Dan is dit een leuke arm candy! Niet too much, en maakt de outfit af.

Tot slot, wil ik My Jewellery♥ bedanken voor deze prachtige armbanden. Ik ben er heel blij mee en ga ze ook zeker omdoen naar het Fashion Fierce Festival van Modemusthaves.
Zin an, love it

Armband met steentjes en hartjes: heart bead bracelet € 6,95
Rosé gouden (stainless steel) bangle armband met tekst : € 19,95

* dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb. 

Q: ben jij al bekend met de webshop My Jewellery ?

Bezoek zeker de webshop van MyJewellery, aanrader! Top, prijs- en kwaliteitverhouding.
10 opmerkingen

 1. Wat een mooie items! Ook leuk te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie armbandjes, helemaal zomer/festival proof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Inderdaad erg leuk voor de zomer / festival looks!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beide armbandjes zijn erg mooi, maar ik ben toch het meest onder de indruk van het slavenbandje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel erg leuk en lief deze twee!

  BeantwoordenVerwijderen