VIDEO: What's on my Clear Cube? Make-up & Beauty

17 augustus 2015

Mijn favoriete make-up organizer, de bekende Clear Cube. Benieuwd naar de items in en op mijn geweldige organizer? Kijk dan snel mee.. 

Make-up en beauty producten moet je op een stijlvolle manier opbergen. De bekende clear cube straalt luxe en elegantie uit. In het begin had ik mijn twijfels over de hoeveelheid producten die ik erop en erin kwijt kon. Maar geloof mij, je kan er aardig wat producten in opbergen. I love it. Bekijk de video en ontdek het zelf. What's on my Clear Cube?


Een tijdje terug heb ik ook een Clear Cube review gepost voor alle praktische informatie en duidelijke beelden. Klik op de link hierboven, mocht je deze willen bekijken. 

Q: waar berg jij je make-up in op?2 opmerkingen

  1. Leuk om te zien, ik heb er geen ruimte voor maar zo kun je alles wel heel mooi zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn die Cubes ! Handig opbergen zo en je kan alles zo makkelijk zien

    BeantwoordenVerwijderen