CASEAPP Review Marmer Skin & Iphone hoes + Winactie

13 oktober 2015

Caseapp, een merk waar ik heel enthousiast over ben. Wil je weten waarom? Lees gauw mee!

Caseapp heeft een webshop met een ruim assortiment aan laptop skins en telefoon hoesjes. Wat maakt caseapp nou uniek? Je kan op de site je eigen hoesje/skin ontwerpen of uploaden. De site is gebruiksvriendelijk, dus een eigen ontwerp maken gaat heel makkelijk. In het assortiment zijn ook standaard designs opgenomen, zoals deze zwarte marmer skin. Is het geen plaatje?  

Prijs 29,00 
Vijf maanden geleden kocht ik mijn nieuwe laptop en ik was gelijk op zoek naar een leuke skin van Caseapp. Na alle leuke foto's op Instagram gezien te hebben, moest ik deze skin wel scoren. Zonder reviews te bekijken, bestelde ik de marble skin voor mijn Macbook Air 13. Hier had ik toen ook een review over geschreven. Lees de Caseapp review.  We zijn inmiddels vijf maanden verder en de sticker/skin is nog in goede staat. De prijs- en kwaliteitverhouding is super. Het was voor mij nog een verassing of de sticker mijn laptop zou beschadigen, maar ook dit is niet het geval. 


Naast een Macbook Air 13 skin heb ik ook een Iphone hoes ontworpen. Ik heb gekozen voor de logo van mijn blog en mijn liefde voor shoppen, hihi.  Voor de achtergrond heb ik een standaard design van Caseapp gebruikt, namelijk ijs marmer. Je kan kiezen uit twee type hoesjes, normaal of tough. Ik heb voor tough gekozen, omdat deze aan de binnenkant een rubberen laag bevat. Hierdoor is mijn Iphone 6 extra goed beschermd.

Verrassing, ik organiseer in samenwerking met Caseapp een winactie. Ja, je leest het goed. Ik mag een lezer(es) blij maken met shoptegoed van Caseapp. De winnaar kiest dan zelf een product naar  keuze uit.

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel.

Abonneer op mijn Youtube kanaal.
Laat een comment achter dat je meedoet. 
De winactie sluit op vrijdag 30 oktober om 23:59. Ik maak op dinsdag 3 november de winnaar bekend via de blog!


* Dit artikel bevat een producten die ik ontvangen heb voor review. 

27 opmerkingen

 1. Ohhh wat leukkk, doe heel graag mee! #fingercrossed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke inspiratie voor m'n nieuwe iPhone 6! Een winactie is dan helemaal mooi meegenomen. Succes aan de andere deelnemers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marble is nu echt helemaal in! ๐Ÿ˜ heel leuk voor de herfst! x๐Ÿ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe graag mee! Ps super leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gewelige actie ik zou hem graag willen winnen omdat ik een goed een beschermend hoesje nodig heb voormijn iphone ik moest hem laatst vooor heel duur laten maken omdat er een barst in me scherm is gekomen omdat hij uit mijn handen viel met zo een goed hoesje is hij wel beschermd aha mijn email adress is krullebol-rowenna@live.nl groetjes ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe graag mee geweldige winactie, zo een leuk en beschermend hoesje is echt nodig voor mijn nieuwe iphone 6

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk! Ik was echt verast door het mooie resultaat! Ik doe met veel plezier mee aan je winactie =) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was echt verast door het mooie resultaat! Ik doe met plezier mee aan de winactie =D En ga zo door met je kanaal! xx Guusje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi๐Ÿ˜ Echt super leuk hoe je dat hoesje hebt gemaakt , echt een heel mooi printje dat marmer๐Ÿ‘Œ๐Ÿป ik zou heel graag meedoen met de winactie, mijn email-adres is; lotteheer@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt super mooi๐Ÿ˜ Heel leuk dat marmere printje! Ik zou heel graag meedoen met de winactie, mijn email adres is; lotteheer@gmail.com
  Groetjes lotte xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat zijn ze super mooi en stoer!!!! Heb net een nieuwe iPhone 6S dus een nieuw hoesje komt zeker van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk ik doe ook mee ๐Ÿ˜Š daphnebestm.e@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, ze zijn allebei echt supermooi, ben sowieso een grote fan van marmer en een hoesje voor mijn telefoon zou supergaaf zijn!!

  Email: saarvanderboog@live.nl

  Groetjes! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Ze zijn allebei zo mooi!! ik vind marmer sowieso heel mooi en hoe gaaf zal het zijn als ik daarvan een hoesje heb? Daarom doe ik graag mee met de win actie ;D

  Email: saarvanderboog@live.nl
  Groetjes! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke winactie, ik doe mee! Mijn email is: iamdominiquevnh@hotmail.com x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk!! Ik doe mee!
  Mijn email is anoukdekens@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Omg ik doe meeeee :D
  Dit is echt zooo mooi *-*
  amber20001211@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow dit ziet er zo leuk uit, ik doe mee!❤ - laura2002@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Yes, ik doe mee! Mijn e-mailadres hoef ik hier toch niet te noteren?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik waag graag een kansje! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wauw wat een mooie hoesjes. Ik ben dol op marmer en je laptop ziet er super stijlvol uit! Ik heb me geabboneerd op je youtube kanaal. Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen