FOOD | Bites We Love | Healthy Bites

11 oktober 2015


Healthy Snacks, I love! Bites WE LOVE 


Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik nu ruim een maand gezond eet en veel sport. Ik kan nu ontzettend genieten van een gezonde salade en heerlijk gezonde tussendoortjes. Op stage hoor ik zowat iedere middag- ben je weer aan de nootjes? Ik was dan ook heel blij toen ik Bites We Love ontdekte. Vandaag een review voor jullie.

Ik start eerst bij de verpakking, want deze is simpel en praktisch!  Hij past perfect bij het concept van Bites WE LOVE. Een rechthoekig kartonnen doosje waar vier heerlijke (gezonde) tussendoortjes in zitten. Ik maakte de doos open en daar lag een boekje in met uitleg over het concept, een overzicht van de ingrediënten en de daarbij behorende calorieën. Onder het boekje lagen de tussendoortjes, ieder in eigen vak. Ik kreeg vier gevulde zakjes met 50 gram noten en gedroogd fruit!

No. 3 Nuts in Blue
Mijn absolute favoriet, de inhoud: 31% cashewnoten, 41% rozijnen en 28% zwarte bessen. Ik vind deze combinatie erg lekker. Het is iets minder gezond dan 08 Nutscase, maar dat maakt het niet minder lekker.

No. 6 Americano: 58% cranberry, 23% pecannoten en 19% amandelen, ook deze combinatie vond ik heerlijk. Blijkbaar valt de mix van noten en gedroogd fruit goed in de smaak bij mij.

No.8 Nutcase: 39% amandelen, 35% paranoten en 26% walnoten. Dit zakje is minder spannend dan de zakjes met gedroogd fuit, maar het is wel echt gezond!

No. 20 Soy Beans: 48% sojabonen, 35% tuinbonen, 4,6% sojasaus en tarwebloem De soy beans is niet mijn "ding". Je moet ervan houden.

Het boekje vind ik een leuke toevoeging aan de box. Op de laatste pagina van het boekje zie je precies de ingrediënten en de hoeveelheid calorieën.

Al met al vind ik dit een leuke box. Mijn vriend en ik waren allebei gelijk enthousiast! Bites we Love heeft zo'n 50 verschillende combinaties van noten en gedroogd fruit. Het is ook leuk om cadeau te geven. Wil je weten hoe het werkt? Klik dan hier

Ben je nieuwsgierig geworden naar de bites van Bites we love en wil je ook bestellen? Gebruik de kortingscode "Joy50" voor 50% korting op je 1e box! 


Q: Ben jij al bekend met BitesweLove?

*dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen voor review. 


3 opmerkingen

  1. Wat een leuk concept! Ik had de naam wel eens gehoord, maar wist niet wat het inhield. Erg leuk :) Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en lekker is dit he! ik heb me 2e box al

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zoiets moet ik ook hebben haha, ik wil echt gezonder eten!

    BeantwoordenVerwijderen