Personal | Diary of Joy | Tassen, F21 event & sporten. #42

19 oktober 2015Benieuwd hoe mijn week was? Kijk gezellig mee <3. 

Sportkleding passen op het hoofdkantoor van Nike in Hilversum! Ik ben nu al twee maanden minimaal vier keer per week aan het sporten. Het was tijd voor goede sportkleding en ik koos twee tights, een sport BH en de Lunarlon Flywire running sneakers. Ik heb al een aantal keer met de schoenen gesport en ze zitten heerlijk. Echt een aanrader als je goede sportschoenen zoekt. 

Dinsdag heb ik eindelijk de tas- die al jaren op mijn wishlist stond, gekocht. Ongeveer zes jaar geleden had ik met mezelf afgesproken dat ik tijdens mijn stageperiode (ooit) een designer bag aanschaf.  Het is de Speedy Damier Ebene 30 geworden en mijn initialen staan erop. Ik noem haar BABY 

Toen ik thuis kwam kon ik gelijk bij de buren een pakketje ophalen. Mijn Pauls Boutique Maisy Bellevue tas was binnen. De tas heeft een prachtige snake print, ik ben er dol op. Ik was heel blij toen ik ontdekte dat mijn Macbook Air 13 in de tas past. Super handig voor school en stage. Bedankt Pauls Boutique! ps. zie jij de Caseapp skin op mijn laptop? Win shoptegoed van Caseapp door deel te nemen aan de winactie. Happy me 

Donderdagavond was het VIP event van Forever21 Rotterdam (koopgoot). Het was een geslaagde avond. Ik nam BABY mee en heb een leuke outfit kunnen scoren. Natuurlijk moest ik een mirrorselfie maken, hihi 

Sunday gymday! Uitslapen zit er op zondag niet in. Ok, ik geef toe, ik slaap iets langer door dan doordeweeks, maar rond tien uur ben ik altijd in de gym te vinden. Heerlijk is het om zondagochtend te sporten! Ik kan echt genieten van ochtenden in de gym. Daarna ben ik echt klaar voor de dag. Na het sporten had ik ontzettend veel zin in banana pancakes met een beetje kaneel, beetje honing en lekker veel aardbeien. Mijn lunch was zalig. 

Dit was mijn diary van week 42! Ik ga mijn best doen om vaker diary's te plaatsen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien/lezen. Fijne week iedereen 


5 opmerkingen

 1. Wat een leuke week gehad :) Zelf ben ik ook begonnen met sporten en draag sportkleding van de Forever 21. Nike vind ik een beetje te duur :(
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne diary lieve Bethany! Leuke dingen heb je uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Goed dat je zo fanatiek aan het sporten ben. Ik ben zelf ook sinds 2 maanden fanatiek bezig. En wauw, je baby is mooi!!! <3

  BeantwoordenVerwijderen