Personal | Diary of Joy | DM, persevent, Caseapp & ringlamp

16 november 2015


Het is weer tijd voor een nieuwe diary of Joy! Ik heb de afgelopen tijd wat leuke events bezocht voor mijn blog, zo ben ik o.a. naar de Oona #welcomedays geweest en wezen snuffelen bij Aroma Plaza. 
Kijk je mee?

 Doordeweekse pak ik de trein naar stage. In de trein maakte ik een selfie en deze postte ik op Instagram en  hier heb ik lieve reacties op gehad! Jullie zijn lief

❅ Omdat ik nu weinig tijd en zin heb om mijn nagels te lakken, heb ik mijn Sensationail LED lamp er weer eens bij gepakt. Het resultaat is super, de kleur op de foto is Miss Behave. (bij mij blijft de gelpolish zo'n 8-12 dagen mooi zitten).

❅ Marloes, Julisa en ik gingen naar de DM, daar spotte ik een "kerst" trio van Treaclemoon met de geuren The Raspberry Kiss, One ginger morning en Warm cinnamon nights. Vooral One ginger morning is favoriet van mij, de geur is heerlijk fris 

 Oona PR - bureau organiseerde een persdag en ik ging gezellig even langs. Bij binnenkomst spotte ik gelijk een superleuke versierde cake en het was heel verleidelijk om een stukje te proberen. Maar ik heb de cake braaf laten staan. In de showroom presenteerde het Pr-bureau verschillende collecties-  van o.a.  Primark Beauty, Yves Rocher, Primark sportcollectie, parfum van Liu Jo en sandalen met hak van River Island. Altijd leuk om een preview te zien van collecties die eraan zitten te komen.

❄ Na het event bezocht ik nog even Aroma Plaza in Magna Plaza Amsterdam. Op de tweede verdieping vind je Aroma Plaza, een winkel waar heerlijke geuren centraal staan. Ben jij een liefhebber van o.a. geurkaarsen? Dan moet je daar echt een keer gaan snuffelen. 

❆ Het was weer tijd om naar huis te gaan en ik sjouwde twee goodiebags mee naar huis. Eentje vol heerlijke producten van Aroma plaza en de ander met producten van Oona.

❆. Een week later moest ik weer in Amsterdam zijn. Altijd als ik in Amsterdam ben, ga ik bij Wok to Walk eten. Dit is al jaren mijn favoriete wok tent van Nederland. Ik neem altijd: egg noodles, kipfilet en Hongkong saus, love it ♥. Toen mijn buik lekker vol was, ging ik naar de Liu-Jo parfum lancering in de Pc. Hooftstraat. Wat een heerlijk parfum en het event was super luxe.
Benieuwd naar het event: fotoverslag Liu Jo event. 

❆ Mijn vriendin Eline had een Caseapp skin besteld met de kortingscode " BETHCASE20". Met deze code heeft ze de skin met 20% korting gescoord. De code is nog t/m 30 november 2015 geldig.

❆ Tot slot mijn nieuwe ringlamp. Ik ben super benieuwd naar de kwaliteit van deze lamp. Het resultaat kunnen jullie vrij binnenkort terugzien op mijn Youtube kanaal.

Tot zover mijn Diary! Bedankt voor het lezen van mijn artikel.  ɞ Kom je snel weer op mijn blog? 

Liefs Bethany 


4 opmerkingen

  1. Suuuuper leuke week heb je gehad zie ik :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het wat lijkt die kerst treacle moon set me leuk :) Tof dat je deze vond

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat een onwijs leuke foto's! Ik ben zelf toevallig aan het kijken voor een ringlamp.. Welke heb jij? En heb je hem al uitgeprobeerd? Die hakken van River Island zijn prachtig! <3

    BeantwoordenVerwijderen