Primark lente-/zomercollectie 2016 | Perspresentatie

5 december 2015

Het is ijskoud buiten en de modeketens zijn weer volop aan de gang met de lente-/zomercollecties van 2016! Zo ook, Primark. Dit bekende budget mode-keten presenteerde laatst haar lente/zomer collectie die geïnspireerd is op de jaren 70. Kijk je mee naar de Primark perspresentatie?
Yes, in de fashion business starten de voorbereidingen al vroeg, want terwijl wij bezig zijn met de feestelijke collecties van December, zijn de retailers al bezig met de nieuwe collecties die in Januari in de winkels komen te hangen. Primark presenteerde verschillende productcategorieën zoals Fashion, Beauty, Home and Accessoires.
De perspresentaties met een thema en bijpassende decoratie, vind ik persoonlijk het allerleukst. Als je de foto's bekijkt, dan hoef ik hier waarschijnlijk niets aan toe te voegen. Het was weer even lente!
Ik vind de lente/zomer collectie van Primark nu al super! Stiekem werd ik bij het zien van de items al heel hebberig. I want it all! De collectie is geïnspireerd op de jaren 70 en daarom waren er veel schoenen met blokhakken, fashion items in aardetinten, boho accessoires zoals fringes en tijgerprintjes en grote zonnebrillen met cirkelvormige glazen!
De beauty collectie van Primark lijkt met de dag te groeien. Ieder seizoen komen er weer betaalbare make-upjes bij.  Ik kan nu al verklappen dat in het voorjaar van 2016 de knalroze lippen weer helemaal terug van weggeweest zijn! 
Ook voor de mannen en kids heeft Primark weer leuke items. Zelf was ik niet erg onder de indruk van de blazers voor mannen. Maar de kindercollectie had mijn hartje weer veroverd. Soms vind ik de kindercollectie bij Primark leuker dan de collecties voor volwassenen. Dus voor de moeders, sla je slag!

Tot slot was dit event gewoon super goed georganiseerd. We hebben de collectie bekeken onder het  genot van (gezonde) hapjes en drankjes! De locatie was uniek en bijzonder. De aankleding van de ruimte was zeer sfeervol- ik zeg bloemen, bladeren gras en plantjes. Super om leuke kliekjes te maken.  Enorm bedankt aan het PR bureau voor een dagje lente!

4 opmerkingen

 1. Wat is alles mooi versierd! Leuk dat je hier naartoe bent geweest. Ik heb alweer zin in de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er allemaal erg leuk uit! Kan niet wachten tot ik weer bij de Primark kan winkelen zeg...
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben wel benieuwd naar de rest van de kleding. De home en schoenencollectie ziet er in ieder geval leuk uit! En wat leuk dat je naar de perspresentatie mocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat een video op mijn YouTube kanaal met meer items uit de collectie! Ook op YT heet ik BethanyjoyNL.

   Verwijderen