EVENT: The Sylvie Swimwear Collection by Hunkemöller lente/zomer 2016

4 maart 2016Sylvie Meis presenteerde haar swimwear collectie en twee nieuwe geurtjes aan de pers! Ik was erbij, kijk je mee?
Bij binnenkomst was de sfeer al gezet, een cocktail kraampje van Cointreau met verse ingrediënten. Ik kon niet weigeren en heb schaamteloos in de vroege middag een cocktailtje genuttigd, het was zalig!


Het pers-event was geïnspireerd op een boho(bohemain) festival. Dit was duidelijk te zien aan de aankleding van de ruimte, fleurige lentebloemen, kaarsen en decoratie items van hout en koper. Sylvie Meis is zelf dol op de bohemain stijl!


Ik kan bij het zien van deze prachtige plaatjes niet (meer) wachten op de zomer! Ieder jaar hol ik weer naar de winkel om een " Sylvie " bikini te scoren. Heb jij ook zo'n zin in de zomer?

Op het event waren diverse "food busjes" uit de jaren 70, waar je iets lekkers kon halen. De uitschieter was de "ijsboer" in het roze busje. Hoe geweldig is dit concept van iksmeltvoorjou.nl? Italiaans ijs is echt mijn favoriet, dus ik heb genoten!

Opvallend aan de Sylvie swim lente-/zomercollectie van dit jaar is de variatie qua keuze. Ik zag bohemain setjes, bloemenprintjes, color blocking, maar ook simpele effen bikini's en badpakken.  Voor ieder wat wils!


Door het bekende bikini merk Triangl zijn color blocking bikini's zeer populair geworden. Deze trend is Hunkemöller niet onopgemerkt gebleven, want ik spotte een rek vol met color blocking bikini's. Hou je een beetje van kleurrijke opvallende bikini's? Dan is er ook voor jou genoeg keus!

Amanda van Fashionchick maakt de leukste illustraties. Op het event maakte zij illustraties op een leuke Hunkemöller canvas tas. Haar kraampje was constant druk, dus helaas heb ik " het gepimpte canvas tas" aan mij voorbij moeten laten gaan.Nog meer bikini's en sandalen. En dit vind ik juist leuk aan Hunkemöller. Je kan er niet alleen terecht voor een mooie bikini of badpak, maar ook voor strandjurken, sandalen en accessoires. Je beach outfit is makkelijk samengesteld! Scroll je mee naar beneden voor meer foto's van de collectie?Kopje thee of koffie?

Brand ambassadeur Sylvie Meis heeft ook twee parfums gelanceerd. Eén hiervan is lekker bloemig, heerlijk voor de zomer. Wat vind jij van het flesje? Ik ga de luchtjes nog voor jullie testen!

We konden bij het event ook ons haar en make-up laten doen. De dames van Salonb uit Amsterdam hebben het haar van de bloggers o.a. gestijld, gekruld en ingevlochten. Ik heb mijn haar laten invlechten, de foto hiervan kan je zien op mijn Instagram.

Hou je ook zoveel van bloemen?

Lekker eten!Wat een geslaagd event! Persoonlijk vind ik beleving en sfeer de belangrijkste factoren op events. Mooi PR heeft de lente-/zomercollectie van Hunkemöller op een leuke en creatieve manier gepresenteerd. Het was gezellig voor bloggers om aanwezig te zijn en de preview te mogen zien. Op het event vergat ik even dat het buiten nog koud is en dat het nog geen lente is. Ik werd helemaal meegevoerd in de sferen van de beach, de zon en de te leuke bikini's. Bedankt!

Wil jij alle bikini's en zwemkleding nog even goed gezien? Bekijk dan de video:

Heb jij al een favoriete bikini gespot?
8 opmerkingen

 1. Ik vind de bikini's dit jaar aardig tegenvallen van wat ik tot nu toe heb gezien, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat zag dat er leuk uit! Mijn hoofd staat nog niet naar bikini's.. misschien ga ik binnen een aantal weken even kijken :)
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt mij een toffe en leuke collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh heerlijk ik voel het, de zomer komt er weer aan :D Zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Sommige lijken wel heel erg op de Triangl bikini's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er heel erg goed uit en wat leuk dat je aanwezig mocht en kon zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat er een leuk event uit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen