Mijn nieuwe MYOMY My Paper Bag | Back 2 school

19 augustus 2016 Yes, ik heb eindelijk een MYOMY shopper My Paper Bag. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een (school)tas uitzoeken om te reviewen voor jullie. Me is Happy! De My Paper Bag is een erg gewilde tas en ik begrijp de hype. Een mooie, simpele en classy tas waar mijn laptop in past. Meer heb ik niet nodig. Kijk je mee?De MYOMY MY Paper Bag  die ik gekozen heb heeft de kleur zwart. De tas heeft twee lange handvatten en een zilverkleurige rits waarmee je het hoofdvak kan afsluiten. Voor mij is dit een prĂ©, want ik wil mijn spullen veilig kunnen vervoeren. Het materiaal van de tas is gelooid leer, prima kwaliteit dus. Hoe langer je de tas in gebruik hebt, des te mooier het leer wordt. Leuk feitje: alle tassen van MYOMY worden gemaakt door lokale ambachtslieden in India, hierdoor is iedere tas uniek! 

Voor mij is deze leren shopper ideaal voor school, kantoor of casual. De tas heeft de juiste afmetingen voor mijn Macbook Air 13, mijn portemonnee en een collegeblok etc. Mijn iPhone kan ik kwijt in het ritsvak aan de binnenzijde van de tas.  Na ontvangst heb ik de tas gelijk in gebruik genomen en ik vind de tas echt super fijn! Hij past zowat bij iedere outfit. De tas voelt niet zwaar aan, dus ik kan het overal mee naartoe sjouwen. Ik ben best kritisch over tassen en toch heeft deze tas mijn hart weten te veroveren. Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je vast dat ik less better vind. Ik hou van een simpele catchy item waar ik lang plezier van kan hebben. Deze MYOMY My Paper Bag voldoet aan alle eisen en is daarom een absolute aanrader.  

Wat vind jij van de MYOMY My Paper Bag?Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter review. 1 opmerking

  1. Wat een prachtige tas! Een paperbag staat al een hele tijd op mijn wishlist, zo mooi en subtiel ♥

    BeantwoordenVerwijderen