Herschel rugtas/backpack

9 september 2016


Op zoek naar een goede rugtas voor school, casual of reizen? Van THEBAGSTORE mocht ik een rugtas uitkiezen om te reviewen voor jullie! Kijk je mee? 


Rugtassen/backpacks zijn weer helemaal HOT en trendy dit najaar. Je ziet ze voorbij komen in alle soorten en maten. Zelf heb ik een rugtas uitgekozen van het Canadese merk Herschel (Supply & Co). Ik was namelijk nog op zoek naar een stevige rugtas waar ik mijn laptop, schoolboeken en syllabus in kwijt kan. De tas heeft de kleur antraciet (donkergrijs) en hierdoor is die makkelijk te combineren met veel outfits. 


De rugtas heeft een hoofdvak met ritssluiting. De tas voelt niet zwaar aan. Door de gewatteerde schouderbanden is de tas lekker comfortabel op de schouders. Daarnaast zijn de schouderbanden ook verstelbaar, super handig. De afmeting van de tas is 45 x 30 x 12,5. 


De rugtas heeft ook een klein voorvak met rits en keycord waar je "kleine" accessoires in kwijt kan. Superhandig voor je etui, portemonnee of ov-chipkaart. 


Aan de binnenkant heeft de tas een leuke design, namelijk gestreept rood/wit. Dit detail voegt net iets meer kleur toe aan de tas. Daarnaast heeft de tas aan de binnenkant een laptopvak voor een laptop van max. 15 inch. 

Al met al vind ik dit een top tas voor een prima prijs. De prijs en kwaliteitverhouding is super. Wat ik leuk vind aan deze tas is, is dat hij geschikt is voor man en vrouw. Daarom heb ik ook een mannelijk model gebruikt voor dit artikel. Zo kan je de rugtas desnoods delen met je broer of vriend. 


1 opmerking